Sunday, 23 April 2017

Running Man In MY

Assalamualaikum.

Seriously, dapat tahu Running Man datang ke Malaysia enam hari lepas. Astro dah bagi chance dalam peraduan untuk pergi The Mines, tapi I let go, sebab dah terlambat pun nak join peraduan tu. Sekarang, Running man dah jadi 8 orang balik. Walaupun dah bertukar ahli.

I follow Running Man since 2010, since belajar Diploma dekat Arau dulu sampai lah sekarang. Sangat avid fan RM haha! Sebab RM lah, dapat stay cool-headed je. Tengok RM dapat release stress. Sekurang-kurangnya, games dalam RM fresh dan relationship antara members sangat akrab. Tak macam dalam rancangan lain. Ada yang berhenti sebab tak tahan tekanan ataupun ada komitmen lain...kan. Tengok RM. Walaupun Song Ji Hyo dan Jong Kook hampir-hampir tersingkir, semua bersatu untuk stop daripada RM sebab tak nak teruskan dalam keadaan haru-biru macam tu. I mean, come on. Members pun ada perasaan kot. Jatuh bangun sama-sama. Daripada tak sangka boleh tembus pasaran national, sekarang dah 8 tahun dalam pasaran international.



Sebab tu, RM boleh survive sampai sekarang. Sebab ada avid fan macam I (ufufu). Dan members yang awesome!

So, I buka website ni je untuk tahu pasal diorang ni dekat Malaysia. Not more than a press conference je yang I dapat sebab I'm not going to The Mines. Nak baca juga? Tengok sini Discover KL

Kenapa tak pergi?
Well, busy FYP babes :) haha. Fighting to all fellows whose writing for FYP!!

Tak sabar nak tengok berita esok!

No comments:

Post a Comment

anak kucing yang comei-comei singgah eh?