Wednesday, 3 May 2017

Menanti Februari EP 13

Assalamualaikum,



So Arie ingat balik memori lama tapi dia rahsiakan daripada pengetahuan Edi. Dan Fiza dilamar semula untuk jadi isteri Arie. Ingin bercuti di Penang? Ikut sini untuk mendapatkan diskaun terhebat di sekitar Penang sekarang! Pada masa yang sama, Edi stress sebab Intan selalu dengan bapak kandung dia instead of meluangkan masa dengan Edi, dan Fiza kurang beri perhatian dekat dia. By the end of the day, Fiza mengandung anak Edi dan dia seronok dengan berita tu. Spontan, dia melupakan permintaan 'bekas' suami dia untuk kembali sebagai isteri.


Episod 13 drama ni, betul-betul menaikkan amarah I. Argh geram betul! Macam mana lah Fiza tu boleh terima lelaki lain. Macam mana cinta boleh bertukar sekelip mata je. Hahahaha XD I mean, come on. Lain lah kalau dah lebih daripada 5 tahun ke apa.

I hope, Arie move one dan ambil Intan hidup dengan dia dan hidup sebagai seorang bapa tunggal yang awesome. Hahaahaha! I mean, why not.


No comments:

Post a Comment

anak kucing yang comei-comei singgah eh?